Nejnovější recenze ze sekce Horolezecké přilby
- Dobře sedí na malé hlavě
- Malá skořepina
- Dobře nastavitelná
- Hrubý matný povrch se špatně čistí
- pohodlnost, helma sedne dobře na hlavu
- dostupnost
- né úplně nejlehčí helma, ale ještě přijatelná při delším nošení
- Nejlehčí přilba, co jsem zkoušel
Opravdu sedí perfektně i na mojí hlavě, lépe než moje původní BD (to neznamená že BD je špatná)
Jednou jsem se přistihl, že jsem zapomněl, že ji mám na hlavě - čí spíše měl jsem pocit, jako bych na hlavě nic neměl. :-)
Systém uchycení je jednoduchý a i když jsem měl trochu nedůvěru jak bude fungovat, tak drží skvěle.
Nic netahá ani neškrtí, vůbec mi nevadilo, že popruh pod bradou nemá vycpávku. Vyzkoušeno zatím týden v Dolomitech.
Každému bude tato přilba sedět samozřejmě jinak. Mně osobně nesedí vůbec, nepříjemně tlačí do vrchní části hlavy. Podle mne má nevhodně řešenou vnítřní ergonomii. Jinak designově velmi povedená. A je také velmi lehká.
Profesionální záležitost, která je v mém ohledu důležitá. Osobně jsem produkt doporučil kolegům, kteří jej pravděpodobně využijí v tomto obchodu.
Produkt je všeobecně znám, jako profesionální "cajk", tudíž není potřeba ho ještě více chválit.
Dobře sedí, dobré odvětrání, příjemná cena... prostě spokojenost.
- dobrá cena,přilba je lehká,kvalitní
produkt doporučuji
hezký design,nízká váha
Splňuje očekávané.
- Cena, váha
- Zatím nevím
Přilba je lehká a dobře drží na hlavě.Výborný poměr cena/funkčnost.
- Supr!
Supr!
asi/snad nebude problém, ale štelování velikosti působí hodně nekvalitně, drží na drobných plastových zoubcích.
- malá, skladná, lehká
- vyšší cena
doporučuji
- Pohodlná, dobře sedí
- Nízká hmotnost
- Vzhled
- Možnost upnutí štítu na mixové lezení
- Možnost upnutí čelovky
Při koupi helmy jsem sáhl po osvědčené kvalitě francouzské firmy Petzl.
Helma je pohodlná, snadno se nosí, netlačí a dá se snadno regulovat její velikost. Prodávají se dvě velikosti a mnoho různých barev (vlastním modrou). Upoutá kvalitní zpracování s možností připnutí štítu na mixové lezení, samozřejmostí je upnutí čelovky a větrací otvory.
Naštěstí jsem zatím neměl možnost helmu otestovat při nárazu, ale jsem přesvědčen, že by hlavu ochránila dobře. Rozhodně doporučuji ke koupi i dalším, za solidní cenu získáte kvalitní produk, který vám může zachránit zdraví i život.
- hezká
- pohodlná
- dobře sedí
- prodejce nedbá na kvalitu produktu
helma došla až čtvrtý den, tedy až po zavolání prodejci, že ji zapomněl přibalit k batohu, který jsem si také kupoval. Batoh došel hned druhý den. Helma přišla nepoškozená, ale nějaký velice chytrý pracovník/stroj přidělal pravý popruh na bradu obráceně. Mammut je, dle mého, velice kvalitní značka a tohle by se dít nemělo. Jinak když přehlédnu tuto vadu, tak za mě super helma.
- Kvalita, cena, design
- Jedna z nejlevnějších helem, ale pro začátek naprosto dostačující.
- super lehká
- menší velikost perfektně sedí ma moji úzkou hlavu
- možná trochu křehká, třeba na ni dávat pozor při prepravě
zatím maximální spokojenost
- nízká hmotnost
- perfektně sedí na hlavě
- snadné a rychlé přizpůsobení velikosti
- skvěle odvětraná
- možnost vyjmutí a čištění vnitřního polstrování, případně jeho výměna
- úchytky pro připevnění čelovky
- tříbodový systém
- atest pro práci ve výškách
- černá barva
- univerzální velikost 51-62 cm
Skvěle padnoucí, dobře odvětraná přilba s atestem pro práci ve výškách.
Singing Rock Penta
Přidáno: 14. září 2016
(naposledy upraveno 14. září 2016)
Zakoupeno v Singing Rock Outlet
- Lehká
- Jednoduché utahování a polohování pásků
- Skvělý design
- Žádné plastové kolečko ani díly, které by se mohli ulomit
- příjemná na nošení, relativně lehká
dobrý kup, kvalita za rozumnou cenu, když to máte do práce
Zobrazuji 161 - 180 ze 287 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...15 Další »